Suunnittelu

 

Suunnittelu aloitetaan yleensä tutustumiskäynnillä ko. kohteeseen ja kartoitetaan asiakkaan tarpeet - mitä uusitaan ja kuinka paljon entistä säilytetään - sekä sovitaan menoraamit.

Suunnittelu voidaan toteuttaa myös ns. etäsuunnitteluna sähköpostitse tai kirjeitse. Tällöin asiakas toimittaa pohjakuvat, valokuvia ja kertoo tarpeensa, joita suunnittelija voi sitten tarvittaessa tarkentaa puhelimitse tai sähköpostitse.

Kauttamme hoituvat kodin sisustuksen, remontin tai uudisrakentamisen sekä yritysten ja julkisten tilojen suunnittelut. Tuntiveloituksemme on 60 eur, mutta yleensä annamme asiakkaalle sitovan kokonaishinnan.

Suunnitelma sisältää tarvittavat piirustukset, väri- ja materiaalikartat, kalusteiden ja muiden tuotteiden hankintapaikat. Kauttamme löytyvät myös ammattitaitoiset ja luotettavat yhteistyökumppanit aina kaupan alalta suunnitteluun ja tekemiseen. Sisustussuunnittelijaa käytettäessä säästyy aikaa, rahaa ja vaivaa.  Asiakas saa aina sellaisen kodin tai tilan kuin hän haluaa, koska suunnittelu tehdään hänen ehdoillaan - ei turhia eikä virheostoksia tai -hankintoja.

Pallero